valutor:
Sweden

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Välkommen till vår webbutik. Vårt mål är att du när du shoppar känner så bekväm att använda vår hemsida, i din lokala köpcentret. När du köper produkt (er) från vår sida, vi tar säkerheten på allvar. Varje gång du ange ditt kreditkortsnummer, fakturerings- och leveransinformation när du handlar, vi är branschstandard Secure Sockets Layer (SSL) för att hindra att information från avlyssnas.

Vårt engagemang för integritet

Din integritet är viktig för oss. För att hålla din integritet säker, tillhandahåller vi detta meddelande som förklarar vår information och de val du kommer att samlas in och används din information på vägen. För att enkelt hitta det här meddelandet, gör vi det på vår hemsida och överallt där personligt identifierbar information kan begäras.

Den information vi samlar:

Detta meddelande gäller alla samlats in eller sänds på informations webbplats. På vissa sidor kan du beställa produkter, förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. Arten samlas personlig information på webbplatsen, namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kredit- / betalkort. På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Till exempel, om du vill beställa en gåva online och att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. Under dessa omständigheter är de arter som samlas på personlig information Namn, adress, telefonnummer.

The Way We använda information:

Vi använder den information du ger. Om dig själv, om du bara göra slutföra en order, order Vi har inte denna information till tredje part, utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen. Vi använder den information du ger om någon annan när endast beställa skickar produkten och bekräfta leverans. Vi har inte denna information till tredje part, utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen. Vi använder icke-identifierande och samlad information på vår hemsida för att göra bättre och att dela med annonsörer.

Till exempel kan vi tala om en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde ut vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som skulle kunna användas för att identifiera de individer. Slutligen, vi aldrig använda eller personlig information som du. Oss på ett sätt som inte är försedd med det ovan beskrivna nätet, utan också ger dig möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana oberoende applikationer

Vårt engagemang för datasäkerhet

För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Hur man kan få tillgång till eller korrigera din information:

Du kan få tillgång till all din personliga information som vi samlar in online och upprätthålla genom att tillämpa skriftligen att kontrollera angiven på Info sidans adress. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information. Du kan sakfel i dina personuppgifter av oss att korrigera en begäran om att på ett trovärdigt sätt visar fel. För att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.

Hur man kontaktar oss:

Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy, skicka ett e-post eller kontakta vår kundtjänst på nätet.

Copyright © 2018 www.hyrcykeln.se. Powered by ralph lauren
Du har IP-adress: 54.91.16.95     ralph lauren | new balance skor | adidas skor| nike air max